Колеги, къде да намеря параметрите на предавателните числа на ск.кутия за 33 1.3- 8v с карб. и на 33 1.7 8v, степента на сгъстяване при 1.7-8кл. и дебит на инж. дюзи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост скорости на 33-ка 1.3 и 1.7
Collapse
X
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Първоначално публикувано от VenciАз карам 1.3 на газ със скорости от 1.7 16V и не е болка за умиране даже като и свикнах не ми прави впечатление.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciНяма ли разлика в предавателните числа?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Чичона 1.3 караш кутия от 1.7 ??? Къде отиде оная дупка между 1-ва и 2- ра.От къде извади мощност?Как го реши тва проблемче?Нещо не ти разбрах въпросите. Кое е странно
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33Първоначално публикувано от VenciНикаква дупка няма. Мощноста я вадя на газ, а на бензин си пали гумите.
Изкушава ме варианта Гарет 28, ама нещо няма къде да я монтирам. Как ли са се справили колегите в SUBARU ? Ако някой има вариянт моля... Готов съм за експерименти.
Comment
-
[quote=Чичо]Първоначално публикувано от "Bobi_33":11xb0jsbПървоначално публикувано от VenciНикаква дупка няма. Мощноста я вадя на газ, а на бензин си пали гумите.
Изкушава ме варианта Гарет 28, ама нещо няма къде да я монтирам. Как ли са се справили колегите в SUBARU ? Ако някой има вариянт моля... Готов съм за експерименти.[/quote:11xb0jsb]
Ми на Субару предния кош е два пъти по-голям и позволява, при 33-ката няма място за нищоAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
[quote=Bobi_33][quote="Чичо":3lb2g267]Първоначално публикувано от "Bobi_33":3lb2g267Първоначално публикувано от VenciНикаква дупка няма. Мощноста я вадя на газ, а на бензин си пали гумите.
Изкушава ме варианта Гарет 28, ама нещо няма къде да я монтирам. Как ли са се справили колегите в SUBARU ? Ако някой има вариянт моля... Готов съм за експерименти.[/quote:3lb2g267]
Ми на Субару предния кош е два пъти по-голям и позволява, при 33-ката няма място за нищо[/quote:3lb2g267]
Колега дай едни параметри за вървежна 33 ка и да знам какво да очаквам от мойта след ремонтчето. Така като са самички всичките тия макини вървят та се късат и накрая като дойде на светофара човека от "Перник" и да не овиснем.Не ме кефят нещо тия Опелисти и Голфисти.
Comment
-
[quote=Чичо][quote="Bobi_33":1xhknmui][quote="Чичо":1xhknmui]Първоначално публикувано от "Bobi_33":1xhknmuiПървоначално публикувано от VenciНикаква дупка няма. Мощноста я вадя на газ, а на бензин си пали гумите.
Изкушава ме варианта Гарет 28, ама нещо няма къде да я монтирам. Как ли са се справили колегите в SUBARU ? Ако някой има вариянт моля... Готов съм за експерименти.[/quote:1xhknmui]
Ми на Субару предния кош е два пъти по-голям и позволява, при 33-ката няма място за нищо[/quote:1xhknmui]
Колега дай едни параметри за вървежна 33 ка и да знам какво да очаквам от мойта след ремонтчето. Така като са самички всичките тия макини вървят та се късат и накрая като дойде на светофара човека от "Перник" и да не овиснем.Не ме кефят нещо тия Опелисти и Голфисти.[/quote:1xhknmui]
Ами кажи твойта с къв мотор е, за да ти кажа горе-долу колко трябва да вървиAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
[quote=Чичо]Първоначално публикувано от "Bobi_33":ckreeaxvПървоначално публикувано от VenciНикаква дупка няма. Мощноста я вадя на газ, а на бензин си пали гумите.
Изкушава ме варианта Гарет 28, ама нещо няма къде да я монтирам. Как ли са се справили колегите в SUBARU ? Ако някой има вариянт моля... Готов съм за експерименти.[/quote:ckreeaxv]
да ти кажа има матрял в нета за турбинирани 33/сюд/спринт и то с додта добри показатели.а ако си мераклия и през капака може да се направи да стърчи,но ми се струва че все още не сме дорасли за подобни изпълнения и ще се наложи да се срамиш пред човеците от Перник
Comment
Comment